Webdesign; een website die meer oplevert

Webdesign; een website laten maken is belangrijk voor je onderneming. Bijna iedereen neemt even een kijkje online voordat ze met een bedrijf in zee gaan. Een website vergroot de betrouwbaarheid, geeft mensen de tijd om te kijken wat je allemaal kunt en ze kunnen gemakkelijk contact met je opnemen. Ben jij online al vertegenwoordigd of ben je toe aan een nieuw ontwerp zodat je bezoekers sneller overgaan tot het nemen van contact?

Maak van een visitekaart website een website daadwerkelijk omzet oplevert.

Webdesign Wageningen Ede Website laten maken

Hoe werkt een website laten maken?

Wij bouwen je nieuwe website volledig naar wens. Graag bespreken we met jou wat je wensen zijn. Het belangrijkst is dat je website volledig aansluit bij wat jij online wilt bereiken en uitdragen. En natuurlijk dat mensen contact met je opnemen. In overleg kunnen we zelfs zorgen voor de invulling van de website, zoals het schrijven van teksten, de fotografie of het verbeteren van de vindbaarheid door middel van zoekmachine optimalisatie.

Een paar stappen naar jouw nieuwe website

  • Kennismaking: voor we beginnen met webdesign bespreken we de wensen voor jouw bedrijf en online marketing strategie.
  • Ontwerpen: vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp. Dit kan zijn vanuit een bestaand ontwerp maar ook vanuit een schets.
  • Ontwikkeling: wanneer het ontwerp is goedgekeurd bouwen we de website. Dit houdt in dat we een visueel ontwerp omzetten naar een werkende website. Dit doen we met de nieuwste technieken. We werken altijd met WordPress een Content Management Systeem (CMS), zo kun je de website gemakkelijk zelf beheren.
  • Testen: je website wordt uitgebreid getest voordat hij online gaat. Je komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.
  • Opleveren: we zetten de website over van de tijdelijke omgeving naar je eigen domeinnaam. Hierbij koppelen we indien nodig je oude URL’s aan de nieuwe, zodat je geen Google ranking verliest. We lanceren niet alleen de website, maar maken je ook wegwijs in het beheersysteem.

“Levert uitstekend werk… ook de nazorg is perfect. Kan hem zeker aanbevelen en daarnaast een goede prijs.”

Webdesign zelf een website maken hulp daarbij in Wageningen in Gelderland en omstreken

Wat kan je zelf doen?

We weten dat sommige mensen het belang van een website wel inzien, maar zelf zo min mogelijk willen doen. Je kunt er daarom voor kiezen om ons ook de teksten te laten schrijven of de fotografie te laten verzorgen. Wat belangrijk is, is dat je vooraf in ieder geval weet wat het doel van je website is en wie je doelgroep is. Werk je bijvoorbeeld regionaal of door heel Nederland? En welke diensten en producten wil je aanbieden?

Zelf kan je ook een heleboel doen om te zorgen dat we minder bezig zijn met het schijven en maken van content maar juist zorgen voor de optimalisatie voor Google. Zorgen dan je bedrijf snel gevonden wordt op Google Maps. Maak zelf nieuwe pagina’s aan en als je wilt perfectioneren we ze achteraf.

“Iemand die prima een vertaalslag kan maken van mijn idee naar een mooie website. Komt zelf met goede ideeën en suggesties. Kan altijd gebeld worden als er vragen zijn.”

Waarom zou je een website laten maken uitbesteden?

Een website maken is tegenwoordig niet zo ingewikkeld meer. Je registreert een domeinnaam, je installeert een beheersysteem zoals WordPress en je gaat aan de slag. Maar om betrouwbaar en professioneel over te komen volstaat een gratis vormgeving niet meer. En vaak is de website toch niet helemaal zoals jij hem precies wilt. Je stopt er uren en uren in, maar toch wordt het nooit zoals je het voor ogen hebt. Voor een laag bedrag kun je tegenwoordig al een website laten maken. Het scheelt je een hoop tijd (en geld) en je komt professioneel over op je doelgroep.

Wat kost een website laten maken?

De prijs voor een website is afhankelijk van een de functies die de website moet hebben. Alles is natuurijk mogelijk. De prijzen beginnen bij € 750,- voor een gemiddelde website met 5 geoptimaliseerde pagina’s. Daarnaast kunnen we de website van snel naar super snel maken en zorgen voor een passende webhosting.

Het verder optimaliseren van de website en jouw online vindbaarheid verhogen is ook een belangrijk onderdeel en kunnen we snel realiseren.

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Neem contact op
GRATIS WEBSITE CHECK

DIRECT UW WEBSITE OPTIMALSEREN

Soms is het al mogelijk om met een aantal kleine wijzigingen grote resultaten te behalen.

close-link