Heb jij een website of webshop en heb je tijd om zelf aan de slag te gaan met het verbeteren van je vindbaarheid maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je je webbouwer een steuntje in de rug geven? Een adviesrapport is dan voor jou de beste keuze. In ons adviesrapport staan allemaal concrete tips en trucs – gebaseerd op jouw website, dus geen standaard document – die jij kunt toepassen om de vindbaarheid van je website of webshop te vergroten.

Hoe werkt een adviesrapport?

Een website heeft drie belangrijke onderdelen: techniek, inhoud en populariteit. We kijken standaard naar een aantal punten en geven je daar advies over. Het adviesrapport bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

Techniek
Googlevriendelijke URL’s
HTML, CSS, PHP en JS
Afbeeldingen
CMS
Website description
Website titel
Robots.txt
Sitemap.xml
Google Analytics
Google Webmaster Tools
Laadtijd
Inhoud
Websitetitels
Zoekwoordengebruik
Teksten
Volledigheid
Titels
Tussenkoppen
Vindbaarheid in Google
Zoekwoordenanalyse
Landingspagina’s
Conversieoptimalisatie
Beoordelingen
Contactgegevens
Unique Selling Points
Populariteit
Social media
Linkbuilding
Etc.
Natuurlijk kan het voorkomen dat je met sommige adviezen niet helemaal uit de voeten komt. Dat is geen probleem. Stuur even een berichtje en wij helpen je kosteloos verder.

Een adviesrapport kost eenmalig € 249,-

Een adviesrapport krijg je al voor een eenmalig bedrag en een adviesrapport bevat altijd dezelfde onderdelen: techniek, inhoud en populariteit. Met dit document verbeter je je website dus op elk mogelijk gebied, en dat ga je merken aan je vindbaarheid! Een adviesrapport kost € 249,- en is volledig op maat gemaakt.

Wat levert een adviesrapport op?

Met behulp van de adviezen die je krijgt zal je website over het algemeen een stuk beter in elkaar zitten. Je website wordt beter vindbaar in de zoekresultaten van Google wat je meer bezoekers oplevert. Daarnaast krijg je advies om te zorgen dat je bezoekers sneller contact met je opnemen. Veel bezoekers hebben is goed, maar het is voor je onderneming natuurlijk nog veel beter als ze ook klant worden.

Kun je de tips ook online vinden?

De punten die in het adviesrapport staan zijn online te vinden, maar je moet wel weten waar je naar moet zoeken. Het adviesrapport is een bundel van tips en trucs die in de loop der jaren door ons zijn verzameld en bewezen effectief zijn. Ga zelf aan de slag met de punten of geef het adviesrapport aan je webbouwer zodat jij profiteert van een goede website of webshop.

Wat zijn de ervaringen van een adviesrapport?

“Ik kreeg een adviesrapport en de inhoud was boven alle verwachtingen in. Ik was wat sceptisch vanwege de dingen die je vaak online ziet. Maar dit adviesrapport was in heldere taal geschreven, gericht op mijn website en ik heb er een paar mensen opgezet die alle punten binnen een week hebben aangepast. Hartstikke top, kreeg gelijk complimenten én meer reacties.”
Ben je nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een op-maat-gemaakt adviesrapport ontvangen om jouw website of webshop te verbeteren? Vul dan het formulier in en wij reageren binnen 1 werkdag. Na je reactie nemen we eerst kosteloos en vrijblijvend contact met je op voordat we definitief aan de slag gaan. Je zit dus nergens aan vast.

GRATIS WEBSITE CHECK

DIRECT UW WEBSITE OPTIMALSEREN

Soms is het al mogelijk om met een aantal kleine wijzigingen grote resultaten te behalen.

close-link