Wil je snel meer bezoekers op je website of webshop? Dan is adverteren in Google een goede oplossing. De vindbaarheid verbeteren van je website of webshop aan de linkerkant van Google duurt vaak 2-3 maanden. Kun jij niet zo lang wachten? Met het adverteren in Google kun je al binnen een uur in de zoekresultaten van Google staan. Zo profiteer je snel van meer bezoekers en potentiële klanten.

zoekmachine-adverteren2

Hoe werkt adverteren in Google?

Het advertentiesysteem waarmee Google werkt het Google AdWords. In Google AdWords stel je in wanneer jouw advertenties moeten worden getoond (bijvoorbeeld als een bezoeker woonachtig is in Amsterdam en zoekt op ‘schilder’). Het voordeel is dat jouw advertenties alleen worden getoond aan jouw doelgroep. Je betaalt per klik maar je kunt zelf aangeven wat je maximaal per dag kwijt wilt zijn. Uiteraard adviseren we je over het bedrag, maar je weet in ieder geval zeker dat je nooit meer kwijt bent dan verwacht. Daarnaast kun je in Google AdWords meten hoeveel reacties je hebt naar aanleiding van je advertenties.

Stel: er klikken 10 mensen op je advertentie (a 70 cent per klik). Van die 10 mensen doet eentje een aankoop. Deze conversie kost je dus € 7,-. Maar de aankoop levert je ruim € 40,- op. Met een winst van € 33,- verdient de advertentiecampagne zich dus ruimschoots terug. Op dat moment kun je beslissen om je dagbudget te verhogen.

Kun je Google AdWords ook zelf instellen?

Google AdWords is een van de meest ingewikkelde onlinemarketingmethodes. Er zit een gecompliceerd systeem achter en er is kennis en ervaring nodig om het goed in te stellen. Voor het beheren van Google AdWords geeft Google online examens uit zodat bedrijven hun kennis kunnen testen en uitbreiden. Om de meeste winst (en de laagste) investering uit Google AdWords te halen kun je daardoor het best een bedrijf inschakelen die ervaring heeft met het systeem.

Alles is meetbaar: waar je bezoekers op zoeken, waar ze wonen, hoe lang ze op de website blijven, welke pagina’s ze bezoeken, wanneer ze de website verlaten, etc.
Alles wat meetbaar is, is ook te verbeteren!
Je betaalt alleen per klik
Met een dagbudget betaal je nooit meer dan je wilt
Je kunt concreet meten wat je campagne oplevert
Een AdWordscampagne kan altijd rendabel draaien
Wat kost adverteren in Google?

Bij Valdi Internet Marketing heb je al een AdWordscampagne vanaf € 39,- per maand. Hiervoor wordt het opgezet en wordt je campagne maandelijks beheerd en verbeterd. Daarbij komt het advertentiebudget die je zelf kunt bepalen. We houden het graag gemakkelijk voor je.

Wat levert adverteren in Google op?

Met adverteren in Google zorg je dat er bezoekers op je website of webshop komen die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Dat maakt de stap naar een conversie erg klein! Een AdWordscampagne kan altijd rendabel draaien als hij goed wordt ingesteld. Dus heb je advertentiebudget beschikbaar? Probeer het dan eens!

De ervaringen met adverteren in Google

“Mijn webshop stond pas een paar dagen online, en toen kreeg ik al een aantal bestellingen via AdWords. Super handig, want zo heb ik al snel wat winst gemaakt.”

“Mijn meeste reserveringen komen via AdWords omdat ik mijn dienst goed kan profileren en snel kan inspelen op dat waarmee concurrenten adverteren. Ik betaal slechts € 6,50 per conversie, nou, dat verdien ik dubbel en dwars terug.”
Ben je nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van adverteren in Google voor jouw website of webshop? Vul dan het formulier in en binnen 1 werkdag ontvang je van ons kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden en kosten voor jouw website of webshop.

GRATIS WEBSITE CHECK

DIRECT UW WEBSITE OPTIMALSEREN

Soms is het al mogelijk om met een aantal kleine wijzigingen grote resultaten te behalen.

close-link